• Головна
  • В ДТП у Польщі загинули двоє українців
17:29, 5 травня

В ДТП у Польщі загинули двоє українців

В ДТП у Польщі загинули двоє українців

У п'ятницю, 3 травня, у Варшаві сталась ДТП, унаслідок якої загинули два українця та білорус. Причиною аварії стало перевищення швидкості та втрата керування автомобілем.

Про це повідомляє PAP.

Аварія сталась на вулиці Зигмунта Вогляу варшавському районі Вілянув, повідомляє варшавська поліція.

За словами речника Варшавської окружної прокуратури Шимона Банна, прокуратура Урсиновського району Варшави в п'ятницю провела розслідування на місці аварії. 

У ході слідства встановлено, що водій автомобіля BMW з'їхав з дороги та врізався в дерево, після чого машина перекинулася. Загиблими виявились двоє громадян України та один громадянин Білорусі.

"У справі вже призначено розтин. Попередні висновки з місця події вказують на те, що причиною аварії стало перевищення швидкості та, як наслідок, втрата керування автомобілем BMW. Ця справа буде розслідуватися як вбивство з необережності", - зазначив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Польща #ДТП #українці
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...