Військові 23-го окремого стрілецького батальйону Збройних сил України розповіли, що вони штурмом взяли ворожу позицію та захопили в полон групу окупаційних солдат армії Російської Федерації. Про це повідомили в Сухопутних військах ЗСУ.

Українські захисники продемонстрували один з штурмів на передовій. Воїнам вдалося взяти в полон кучу російських військових.

Відомо, що штурмова група військових Збройних сил України проходила посадкою, а потім досягла окопів росіян, де відбувся бій, під час якого безліч окупантів взяли в полон.

Під час проведення операції за штурмовиками «стежив» український дрон.

Раніше Британія оцінила, що Росія втратила у війні в Україні вбитими та пораненими приблизно 450 000 військових, без урахування військових компаній.

Таку оцінку дав міністр у справах збройних сил Лео Докетрі, чию цитату наводить британський портал UK Defence Journal, що спеціалізується на військовій тематиці.

«За нашими оцінками, приблизно 450 000 російських військових були вбиті або поранені, а ще десятки тисяч уже дезертували з початку конфлікту. Кількість загиблих у російських приватних військових компаніях (ПВК) невідома», — сказав він.

Щодо втрат у техніці, за підрахунками британців, російська армія втратила понад 10 000 одиниць бронетехніки, у тому числі майже 3 000 основних бойових танків, 109 літаків, 136 гелікоптерів, 346 безпілотних літальних апаратів, 23 військово-морських кораблі всіх класів і понад 1500 артилерійських систем усіх типів.