Відтепер канадський Квебек славиться не лише своїми пейзажами, але й неймовірною історією, яка просто вражає уяву. Троє чоловіків з однієї сім'ї стали батьками величезної кількості дітей. Це не жарт і не казка, а реальна історія, яка лягла в основу документального фільму Noovo Info.

Все розпочалося з оголошення на Facebook про безкоштовне донорство сперми. Жінки по всій провінції реагували на нього, сподіваючись на довгоочікуване щастя материнства. Однак ніхто навіть уявити не міг, що це приведе до народження стількох дітей від однієї родини.

Виявляється, що усе відбувалося без контролю Міністерства охорони здоров'я Канади.

Співробітники Noovo Info спочатку повідомили про те, що двоє чоловіків з однієї сім'ї активно використовували Інтернет для розширення свого "сімейного дерева". Проте, подальше розслідування показало, що ця історія містить набагато більше таємниць, ніж здавалося на перший погляд.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вони знайшли ще одного донора сперми з тієї ж родини. Таким чином на світ з’явилося понад 600 маленьких життів від цих трьох чоловіків.

Журналісти Марі-Крістін Бержерон і Максим Ландрі зняли документальний фільм під назвою "Pere 100 enfants", в якому розкрили неймовірну історію цих трьох батьків-донорів. Вони спілкувалися з матерями, які були шоковані дізнавшись про кількість зведених братів і сестер у своїх дітей.

Автори фільму також вказують на те, що двоє з донорів сперми є носіями рідкісного генетичного захворювання, що може вплинути на здоров'я дітей, які народилися внаслідок цього донорства.

Раніше ми розповідали, що 33-річна австралійка половину життя боролася з жахливим недоліком: що з нею було

Також вам може бути цікаво: Жінка помітила у садку "білку", але потім довелося викликати рятувальників через невідомого звіра