Шукайте укриття: синоптики оголосили надзвичайний рівень небезпеки – де найгірше



Подробиці

- джерело.

Прогноз та попередження від синоптиків на 6 травня
У мережі з’явилося важливе попередження від синоптиків на 6 травня, які в жодному разі не можна ігнорувати, адже йдеться про небезпеку для українців. Про це свідчать дані на сайті Укргідрометцентру.

Отже, згідно з прогнозом погоди на 6 травня, у багатьох, а точніше, сказати майже у всіх областях України синоптики повідомляють про пожежну небезпеку. Більш того, всі області, в яких високий рівень небезпеки, підсвічуються червоним кольором.

Тому, виходячи з попередження, нехтувати ним не слід, бо це прямо стосується життів українців.

Станом на 6 травня високий рівень пожежної небезпеки спостерігається у північних, західних, східних та південних областях України. Однак, якщо брати по областях, то пожежна небезпека у всіх областях, крім Сумської області. Її синоптики не відзначили на своїй карті червоним кольором, а отже, що там немає високого рівня небезпеки.

 

Також слід зазначити, що червоним відображено і Крим, тому там також прогнозується, згідно з попередженням та повідомленням синоптиків високий рівень пожежної небезпеки.

Слід звернути увагу, що нехтувати цим попередженням у жодному разі не можна, адже це стосується людських життів. Тому, відпочиваючи на природі, не підпалюйте траву, не розводьте багаття та інше, що може спричинити негативні наслідки. У цей час слід бути максимально пильними та обізнаними.

Тепер, що стосується прогнозу погоди на 6 травня, то дощі прогнозуються у північних та запаних регіонах країни. Температура повітря при цьому становитиме в діапазоні від +10 до +14 градусів вночі та від +21 до +24 градусів вдень.

Частково дощі прогнозуються і у східних областях, а температура повітря там становитиме вночі в діапазоні +8, +13 градусів. Вдень, звичайно, буде тепліше – від +22 до +24 градусів. Там, де опадів не передбачається у деяких східних областях – буде тепліше.

У південних та центральних областях опадів не передбачається, а температура повітря становитиме +8 до +14 вночі та від +22 до +24 градусів вдень.

Детально ви можете розглянути на карті.

Сообщение Шукайте укриття: синоптики оголосили надзвичайний рівень небезпеки – де найгірше появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: