Астролог Влад Росс поділився своїми передбаченнями щодо ситуації в Україні в травні. Він зазначив, що місяць буде складним, особливо що стосується військових дій на фронті.

За його словами, це пов’язано з астрологічними подіями, зокрема з ретроградним Плутоном, який традиційно асоціюється з такими явищами як війна та смерть.

Ситуація на фронті, фото: Unian
Ситуація на фронті, фото: Unian

Росс попередив про потенційні труднощі в Часовому Яру, де можлива втрата контролю над частиною міста, а також про загрозу прориву фронту на Запоріжжі.

Водночас астролог робить сприятливі прогнози щодо економіки України. Він вказує на позитивний вплив Меркурія, який з середини травня зайде в знак Тельця, що традиційно сприяє фінансовому росту та стабільності.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Жінки на фронті. Фото: скриншот з відео
Жінки на фронті. Фото: скриншот з відео

Влад Росс передбачає, що гривня може укріпитися, а торгівля зазнає значного покращення. Важливим аспектом стане перехід Венери та Юпітера в знак Близнят наприкінці травня, що може сприяти важливим переговорам на міжнародному рівні.

Фронт / скріншот з відео
Фронт / скріншот з відео

Крім того, астролог прогнозує нові теракти на території росії на початку місяця, що може вплинути на загальну ситуацію в регіоні.

Нагадаємо, мобілізація та військовий облік: рішення закриють для очей українців

Вам буде цікаво дізнатися Валерій Дубіль передав бійцям на Донеччині необхідні вантажі: "Найцінніше, що є в нашій країні - це люди"