Відома голлівудська актриса Дженніфер Еністон, яка нещодавно опублікувала свої мемуари, висловлює щире бажання допомогти співачці Брітні Спірс. Причиною тому стала певна паралель, яку Еністон побачила між Брітні та її колишнім колегою з культового серіалу "Друзі" - покійним актором Метью Перрі.

Як повідомляє джерело видання The News, Дженніфер сподівається взяти Брітні під своє заступництво, подібно до того, як вона вже підтримувала інших молодих зірок, зокрема, Селену Гомес.

Дженніфер Еністон, скріншот: Instagram
Дженніфер Еністон, скріншот: Instagram

Еністон навіть доручила своєму агенту організувати особисту зустріч, щоб надати Спірс деякі поради та рекомендації.

Цікавість актриси до долі Брітні виникла після того, як остання опублікувала в соціальних мережах фото Дженніфер з фільму "Хороша дівчинка" 2002 року з досить промовистим підписом: " Знаєш, коли виростеш і зрозумієш, що декорації бувають не тільки в кіно? Вони можуть статися і у реальному житті, і якщо вони трапляються у реальному житті, то вони можуть бути незаконними”.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Джерело зазначає, що зірка "Друзів" сприйняла це повідомлення як певний сигнал, що Брітні відкрита для допомоги, і тому Дженніфер дуже переймається ситуацією навколо співачки.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Причиною такої небайдужості стало те, що Еністон стала свідком боротьби з алкогольною залежністю, з якою протягом десятиліть стикався її колега Метью Перрі. На думку джерела, цей досвід спонукає актрису спробувати зробити щось і для Брітні Спірс.

Нагадаємо, друзі Брітні Спірс б'ють на сполох: співачці стає ще гірше без опікунства

Як повідомляв "Знай.uа", заповіт зірки "Друзів" Меттью Перрі: актор "попрощався" з грошима ще 15 років тому

Знай.uа писав, Меттью Перрі був закоханий в Дженніфер Еністон: "Не можемо бути друзями!"