Сучасні пральні машини обладнані функціональною опцією "Старт/Пауза", що дозволяє тимчасово зупиняти цикл прання до завершення.

Ця можливість може стати в нагоді частіше, ніж можна уявити.

Прання кросівок у пральній машині, скріншот: YouTube
Прання кросівок у пральній машині, скріншот: YouTube

Наприклад, ви можете скористатися функцією, якщо раптом згадали, що потрібно дозавантажити додаткову білизну в барабан. Або якщо під час прання виникла потреба витягнути якусь річ із пральної машини. Функція "Старт/Пауза" також допоможе в ситуації, коли необхідно змінити програму або тривалість прання, вибрати іншу температуру води або додати більше порошку.

Однак буває, що ця функція не активується одразу. Це може статися, якщо барабан ще обертається, у ньому вже набралося багато води або температура води перевищила 60 градусів за Цельсієм. Однак не варто турбуватися, адже більшість виробників передбачили такі випадки та додали режим "Зливу".

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Загалом, функція "Старт/Пауза" дуже зручна та корисна. Звичайно, для того, щоб правильно нею скористатися, спочатку слід ретельно вивчити інструкцію до конкретної моделі пральної машини.

Адже порядок активації цієї настройки може різнитися залежно від виробника та моделі техніки.

Зазвичай, щоб запустити режим "Старт/Пауза", потрібно натиснути відповідну кнопку та утримувати її протягом 3-5 секунд, доки не засвітиться індикаторна лампочка. Перед відкриттям дверцят машини завжди слід очікувати повної зупинки барабана. Після цього ви зможете дозавантажити білизну, додати пральний порошок або змінити прання.

Нагадаємо, один секретний інгредієнт, що посилює дію прального порошку

Як повідомляв "Знай.uа", мильні бульбашки, музика та "щільний релакс": японські інженери розробляють пральну машинку для людей

Знай.uа писав, запах залишився навіть після прання: як ефективно усунути неприємний аромат без хімчистки