Нещодавно генерал Валерій Залужний викликав хвилю захоплень і питань, виклавши в мережу фото. Зараз з’явилась думка, що це фото було викладено в мережу не просто так, а з явним натяком на майбутню перемогу. З цього приводу також висловився Володимир Цибулько.

Цибулько захначив, що генерал Залужний, завжди виглядаючи суворим солдатом, для якого війна була рафінованим, чистим жанром, вразив українців, задавши ще один величезний ребус — прострелений патрон. Цей патрон, простріляний із західного пістолета зі 25 метрів, став символом його внутрішньої стабільності, а також відповідальності та людяності.

«Їхній патрон був битий нашим патроном. Він впевнено стояв на своєму, демонструючи надійність та відданість. Генерал Залужний продовжує залишати за собою сліди загадковості та символізму, залишаючи нас перед новим ребусом, який потрібно розгадати», — зазначив Володимир Цибулько.

Також Цибулько розповідає про те, що Залужний дуже гарно використовує символи для об’єднання українців на прикладі Майстра Йоди.

Йода став своєрідним символом. Цей миленький, аж наївний образ був дуже ефективним для генерала Залужного. Він допоміг зводити до купи різні групи впливу, зм’якшувати ворожнечу і комунікувати. Залужний використав цей образ як сигнал, щоб розмовляти різними мовами і показувати наші козирі.

Таким чином, Генерал Залужний, вибираючи тонку гру, прагне не лише перемогти, але й покращити країну, зробити її міцнішою. Це не просто боротьба за владу, але й боротьба за майбутнє, де кожен політик повинен бути відповідальним перед своїм народом. Таким чином Валерій Федорович продемонстрував, що навіть на чужині буде боротись за перемогу України і водночас «приглядати» за ситуацією всередині держави, або політики не втягували народ у чвари. 

«Валерій Федорович демонстративно показав свої стрілецькі таланти, що є дуже важливим сигналом. Це свідчить про те, що навіть будучи дипломатом, він має в собі бойовий досвід», — підсумував Володимир Цибулько.