• Головна
  • Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал»
10:30, 3 травня

Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал»

Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал»

Щорічний соціальний проєкт«Великодня веселка», який «Контінентал Фармерз Груп» реалізовує на територіях своєї присутності, традиційно відбувся напередодні свята Воскресіння Христового. Цьогоріч він охопив 27 локацій, а загалом участь у майстеркласах з писанкарства протягом квітня взяло понад тисячу дітей шкільного віку із п’яти західноукраїнських областей.Заходи відбувалисяв громадах, де працює «Контінентал», а також на активах Компанії. На Тернопільщині «Великодня веселка» пройшла у навчальних закладах сіл Оліїв та Ренів (Зборівської міської ОТГ), Новосілка (Підгаєцької міської ОТГ), Целіїв (Васильковецької сільської ОТГ) Великі Загайці (Великодедеркальської сільської ОТГ) а також у ліцеї міста Шумськ.

В Компанії зазначають, метою акції є збереження давніх українських традицій, популяризація народної культури серед молодшого покоління, належна підготовка і створення особливого настрою перед найбільшим християнським святом.

«Великодні майстеркласи для дітей ми організовуємо вже вдев’яте. З утіленням проєкту незмінно допомагає ГО Пласт. Зі свого боку Контінентал забезпечує проведення заходів і всі необхідні матеріали, а майстри та майстрині навчають учасниківстворювати писанкий розповідають їм багато цікавого про цей український великодній атрибут»,— коментує координатор ініціативи Тарас Кусень, провідний менеджер відділу корпоративної соціальної відповідальності «Контінентал Фармерз Груп».

«Великодня веселка» — це один із соціальних проєктів, які Компанія проводить централізовано з року в рік. Умежах акції чимало школярів уперше безпосередньо пізнають процес виготовлення української великодньої писанки, а також вивчають її історію та сакральні значення різноманітних символів і орнаментів.

Нагадаємо, протягом минулого, 2023 року «Контінентал Фармерз Груп» спрямувала загалом понад 37,7 млн грн на реалізацію соціальних ініціатив на територіях, де працює Компанія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Контінентал #агрохолдинг Контінентал новини #Георг фон Нолкен
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...