• Головна
  • У ТЦК прокоментували скандал із побитям тернополянина чоловіками у військовій формі
11:46, 7 травня

У ТЦК прокоментували скандал із побитям тернополянина чоловіками у військовій формі

У ТЦК прокоментували скандал із побитям тернополянина чоловіками у військовій формі

Вчора, у соцмережах поширили інформацію про побиття чоловіками у військовій формі місцевого мешканця. Цю інформацію прокоментували у ТЦК.

Про це повідомила  Служба зв’язків з громадськістю Тернопільського обласного ТЦК та СП.

"До уваги громадськості та представників ЗМІ! Мережею інтернет поширюється інформація, щодо побиття громадянина П. особами, які нібито представилися працівниками ТЦК. Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо, що на даний момент проведеною перевіркою серед особового складу військовослужбовців центрів комплектування не встановлено осіб, які причетні до даного інциденту. Правоохоронними органами проводиться розслідування даного факту. У свою чергу керівництво Тернопільського ТЦК СП буде сприяти проведенню розслідування та встановленню істини у справі", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тцк #побиття #коментарі #факт #чоловік #форма
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...