• Головна
  • У самому центрі міста чоловіку зламали ніс за образу ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)
17:03, 7 травня

У самому центрі міста чоловіку зламали ніс за образу ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

У самому центрі міста чоловіку зламали ніс за образу ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

У Львові на проспекті Свободи вдень 6 травня побили 34-річного чоловіка, який нецензурно висловлювався про Збройні сили України.

Про це пише Львів1256.

Згодом інформацію про постраждалого LVIV.MEDIA підтвердили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Поліція поки що ніяк не прокоментувала ситуацію.

За словами очевидців, сварка почалася з того, що постраждалий почав ображати українських військовослужбовців, що викликало несприйняття в інших людей. Під час з’ясування стосунків чоловіка сильно вдарили, цей момент присутні зняли на відео.

За словами речниці Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяни Андреєвої, постраждалий є мешканцем Львівської ОТГ.

Його госпіталізували в лікарню Святого Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова з підозрою на перелом носа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бійка #Львів #ЗСУ
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...