На інавгурації так званого президента РФ перше місце серед ЛИЗОБЛЮДІВ впевнено посів патріарх РПЦ Кіріл.

Здавалося, що після освячення «СВЯЩЕННОЙ ВОЙНЫ» за «святую Русь» цей олігарх від церкви вже неспроможний далі пробивати дно цинізму і лицемірства. Але ні…

Сьогодні Кіріл перевершив сам себе у зверненні до 5-разового, інавгурованого Путіна:

«Благословение Божье, Покров царицы Небесной да пребывают с вами во все дни жизни вашей до скончания века, как мы говорим. Ну и с ДЕРЗНОВЕНИЕМ скажу - дай Бог, чтобы КОНЕЦ ВЕКА и означал КОНЕЦ ВАШЕГО ПРЕБЫВАНИЯ у ВЛАСТИ».

Але можливо предстоятель московської віри хотів обґрунтувати потребу перебування на посаді президента Путіна до його 148-річчя завданням забезпечити добробут всіх росіян?

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Ні.

Його головну місію Кіріл бачить в іншому:

«Глава государства должен принимать иногда судьбоносные и ГРЯЗНЫЕ РЕШЕНИЯ. И если не принять такое решение, то последствия могут быть чрезвычайно опасными и для народа и для государства. Но эти решения почти всегда связаны, в том числе, и с ЖЕРТВАМИ. И никогда такого рода решения, принимаемые во БЛАГА НАРОДА, страны, не осуждались ни ЦЕРКОВЬЮ, ни народом».

Для обґрунтування реалізації цих ГРЯЗНЫХ РЕШЕНИЙ, керманич московского патріархату порівняв Путіна з Олександром Невським, який «не жалел своих врагов, но стал святым». Тут, щоправда, головний православний підлабузник дав у історичну штангу. Кожен школяр і навіть на Росії знає, що так званий ярлик на князівство Олександр Невський отримав від хана Золотої орди Батия та щоб услужити своєму господарю навіть став його названим сином. Як тут не згадати про заборонену в Росії-СРСР працю Карла Маркса «Таємна дипломатія XVIII століття», (тут йому досі присвячено тисячі вулиць і сотні памʼятників), де він справедливо стверджує:

«Колискою Московії було КРИВАВЕ БОЛОТО МОНГОЛЬСКОГО РАБСТВА». От підсвідомо тягне нинішніх ідеологічних вождів Росії до своєї історичної батьківщини. Бо недаремно ж кажуть в народі - росіяни мають таке відношення до Русі, як роми до Риму.

Єдиний позитив такого православно-інавгураційного МАРАЗМУ на росії в тому, що можливо священники 8 097 церковних громад Української православної церкви московського патріархату та їх прихожани НАРЕШТІ розірвуть ВСІ звʼязки з Російською православною церквою, яка благословляє сучасного АНТИХРИСТА і САТАНУ на ВІЙНУ до 3000 року!