Актор Пол Андерсон, який зіграв Артура Шелбі у серіалі "Гострі козирки", мобілізувався до лав ЗСУ та звернувся до окупантів. Жартуємо. Насправді український військовий опублікував на своїй сторінці фото свого побратима зі взводу, чим викликав ажіотаж у мережі.

Новина про те, що актор Пол Андерсон раптово мобілізувався до лав українських збройних сил, привернула увагу багатьох відвідувачів мережі Х. Українським "Артуром" виявився 49-річний Олег, надто схожий на відомого актора.

Пол Андерсон / фото: Pinterest
Пол Андерсон / фото: Pinterest

Олег, "Артур Шелбі" / фото: скріншот Х
Олег, "Артур Шелбі" / фото: скріншот Х

"Це Артур Шелбі. Каца*и, вам пі**а на**й, за наказом "Гострих картузів", – сказав він.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Відео-звернення Олега, в якому він надіслав непристойні висловлювання окупантам, викликало бурю сміху та схвалення серед користувачів соціальних мереж. Адже у жорсткому світі серіалу персонажі не шкодують мову, висловлюючи свої думки без цензури.

Але не все так райдужно. Варто нагадати, що сам Пол Андерсон раніше опинився в центрі скандалу через звинувачення у зберіганні наркотиків.

Пол Андерсон / фото: The Irish Sun
Пол Андерсон / фото: The Irish Sun

Минулого січня 48-річний Пол Андерсон був затриманий із набором заборонених речовин у пабі Гемпстеда. На суді він визнав свою провину у зберіганні креку, амфетаміну та інших наркотиків, що призвело до його штрафу у розмірі 1345 фунтів стерлінгів.

На кадрі можна побачити, що вживання наркотиків не шкодує нікого, оскільки Пол виглядає справді так, наче пройшов український фронт.

Але, незважаючи на це, тепер у нас з'явився свій "Гострий козирок", який зараз оберігає наші землі від ворога. Передплатникам мережі сподобалися Олегові слова і вони поділилися своїми думками:

  • "Артур воював у Першу світову, проскочив Другу, але в Третьій все ж таки засвітився."
  • "Я маю питання: цей Бірмінген в Україні – це де?"

Коментар під постом / фото: скріншот Х
Коментар під постом / фото: скріншот Х

Коментар під постом / фото: скріншот Х
Коментар під постом / фото: скріншот Х

Раніше ми писали, нові герої, старі сімейні таємниці: що чекає на фанатів у сиквелі "Гострих козирків"

Крім того, Знай.ua повідомляв, " гострі козирки" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів