• Головна
  • Магнітні бурі, прогноз на три дні: чого очікувати від сонячної активності
13:01, 8 травня

Магнітні бурі, прогноз на три дні: чого очікувати від сонячної активності

Магнітні бурі, прогноз на три дні: чого очікувати від сонячної активності

Найближчими днями очікується підвищена сонячна активність.

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 6-8 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США.

Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу — від показника 2 до 9. Чим вищий К-індекс, тим сильніший буря та її наслідки та вплив на людей і техніку.

Зазначимо, що прогноз може змінитися, оскільки дослідники сонячної активності оновлюють свої дані кожні три години.

Від понеділка, 6 травня, до середи, 8 травня, очікується сонячна активність з К-індексом 6 (червоний рівень), що відповідає потужній магнітній бурі, здатній впливати на організм людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прогноз #магнітна #буря #дні #земля #накриє
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...