• Головна
  • У Тернополі голові ЛКК однієї з найбільших в місті амбулаторій оголосили підозру
15:59, 8 травня

У Тернополі голові ЛКК однієї з найбільших в місті амбулаторій оголосили підозру

У Тернополі голові ЛКК однієї з найбільших в місті амбулаторій оголосили підозру

У Тернополі оголосили про підозру керівнику однієї з амбулаторій, повідомляє поліція Тернопільської області.

За даними слідства, керівник однієї із найбільших в місті амбулаторій загальної практики сімейної медицини підозрюється у підробці документів.

Зокрема підозрюваний причетний до дев'яти фактів службового підроблення. Усі вони пов'язані з діяльністю лікарсько-консультативної комісії.

До амбулаторії зверталися пацієнти, аби представники ЛКК проводили медичні обстеження й дослідження для направлення результатів на медико-соціальну експертну комісію. Дані висновки були необхідні для призначення пенсій та виплат по інвалідності.

Слідство встановило, що починаючи з 2021 року комісія збиралася у неповному складі. Однак в документах зазначалася присутність усіх фахівців. Голова ЛКК завіряв печаткою підроблені підписи лікарів та направляв усе на адресу МСЕК.

Пацієнти, у справах яких виявили підробку документів, змушені будуть проходити усі обстеження та комісії знову.

Керівнику амбулаторії слідчі заочно оголосили про підозру у підроблені документів.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідчі дії тривають. Наразі поліцейські встановлюють повне коло потерпілих. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопіль #ЛКК #МСЕК #поліція #лікар #амбулаторія
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...