• Головна
  • Заброньований працівник підприємства отримав повістку: в Комітеті Верховної Ради пояснили, чому так відбувається
16:38, 8 травня

Заброньований працівник підприємства отримав повістку: в Комітеті Верховної Ради пояснили, чому так відбувається

Заброньований працівник підприємства отримав повістку: в Комітеті Верховної Ради пояснили, чому так відбувається

Підприємствам варто пам’ятати про строки бронювання своїх працівників. Крім того, самі керівники підприємств можуть оновити дані військовозобов’язаних працівників.

На цьому наголосив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Федієнко за результатами засідання підкомітету з питань безпеки у кіберпросторі, урядового зв’язку, криптографічного захисту інформації Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки.

Зазначається, якщо підприємство невчасно "перебронює" свого співробітника, ТЦК має повне юридичне право його мобілізувати – у підкомітеті Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки відбулося обговорення питань бронювання

Крім народних депутатів у засіданні взяли участь представники Міністерства оборони, Міністерства цифрової трансформації, Мінекономіки, Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості та Генеральний штаб ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Україна #підприємство #мобілізація #бронювання
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...