"Венздей" підірвав інтернет своїм оригінальним сюжетом та захоплюючою акторською грою. І ось після величезного успіху першого сезону Netflix оголосив про зйомки другого сезону, підтверджуючи інтерес глядачів до продовження містичної історії.

Хоча поки немає подробиць про сюжет нових серій, але фотографії знімків з акторським складом і трейлер, розміщені на офіційній сторінці Netflix, дали нам деяке уявлення про те, що можна очікувати.

Каст "Венсдей" / фото: Х
Каст "Венсдей" / фото: Х

Перед нами знову знайомі особи відомих акторів, серед яких Дженна Ортега, Кетрін Зета-Джонс, Луїс Гусман, Ісаак Ордонес, Емма Майєрс, Джой Сандей, Гантер Дуен та інші.

Крім того, на фото ми бачимо і режисера Тіма Бертона, що додає другому сезону додаткового смаку та очікувань.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Втім, поки що дата виходу нових серій залишається під питанням, проте фанати вже готові знову зануритися в атмосферу загадкового світу "Венздей" і поринути у пригоди головних героїв.

Перший сезон залишив за собою "жирний" слід уваги та захоплення, і тепер глядачі з нетерпінням чекають, чим здивують нас творці другого сезону "Венздей".

Нагадаємо, чи буде продовження? Нолан зізнався, що хотів би повернутися до зйомок "Темного лицаря"

Крім того, Знай.ua повідомляв, фанати розкрили таємницю, хто ж грає головних героїв GTA 6: майже копії персонажів