• Головна
  • До Ради внесли постанову про звільнення віцепрем’єр-міністра з відновлення України
09:59, 9 травня

До Ради внесли постанову про звільнення віцепрем’єр-міністра з відновлення України

До Ради внесли постанову про звільнення віцепрем’єр-міністра з відновлення України

Народні депутати внесли до Верховної Ради проєкт постанови про звільнення Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Про це йдеться на сайті ВРУ.

У пояснювальній записці до проєкту постанови вказано, що пропонується звільнити Кубракова з посади з метою створення окремого Міністерства з питань розвитку громад, територій та житлово-комунального господарства.

"Прийняття проекту Постанови дозволить попередити подальше погіршення якості регіональної політики, а також забезпечити належним чином функціонування держави в даній сфері", – йдеться в документі.

Як повідомив нардеп Яросла Жезелняк, вже вранці 9 травня цю постанову має розглянути комітет парламенту, і цього ж дня документ буде винесений на голосування в сесійній залі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кубраков #міністр #громади #звільнення #парламент
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...