• Головна
  • На фронті загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений (ФОТО)
08:43, 9 травня

На фронті загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений (ФОТО)

На фронті загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений (ФОТО)

Кривава війна забрала життя офіцера секції оперативного планування батальйону “Хорив” бригади Нацгвардії “Буревій” Дениса Зеленого.

Про це в вчора, 8 травня, повідомили в мережі кондитерських Honey, де Денис менеджером до того, як став на захист країни.

“Наш герой Денис Зелений, захищаючи Україну, загинув під час бойових дій. Немає слів щоби висловити весь біль від втрати цієї людини. Справжній воїн, захисник і друг. Навіки в строю!”, — йдеться в повідомленні в Instagram.

Саме Денис є автором найвідомішого фото Серебрянського лісництва на заході сонця.

На фронті загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений (ФОТО), фото-1

З осені 2022 року через Серебрянське лісництво, що розташоване неподалік від міста Кремінна Луганської області, пролягає лінія фронту. Це місце ведення активних бойових дій, де значна частина дерев побиті та зрізані обстрілами.

Частина лісу належить до ботанічного заказника місцевого значення “Серебрянський” — це понад 107 гектарів різноманітних екосистем. Раніше тут мешкали близько 200 червонокнижних лосів, а також косулі, благородні плямисті олені, кабани, зайці, лиси, борсуки тощо.

На фото видно, що російська артилерія на місці колись пишного соснового лісу залишила випалені дерева без верхівок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зелений #ліс #загинув #фото #автор #захисник #віцна
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...