• Головна
  • "У нашу громаду прийшла біда": не стало воїна з Тернопільщини
16:02, 9 травня

"У нашу громаду прийшла біда": не стало воїна з Тернопільщини

Не стало воїна з Тернопільщини.

Про це інформує Гусятинська громада.

"У Гусятинську громаду знову прийшла сумна звістка…

8 травня 2024 року в лікарні в м.Тернопіль помер наш земляк, військовослужбовець Можук Володимир Олексійович, 1973 року народження, житель смт Гусятин.

Володимир став до лав Збройних сил України та пішов захищати її суверенітет. Патріот, який любив Україну і став на її захист.

Він чітко та самовіддано виконував поставлені завдання, щоб його рідні та близькі були у безпеці, щоб усі ми жили під мирним небом у вільній державі!

Смерть Володимира стала важкою втратою не лише для його родини, а й для всієї нашої громади. Висловлюємо щирі співчуття рідним …

Вічна пам'ять та шана воїну! Про зустріч тіла військовослужбовця та чин поховання повідомимо додатково", – йдеться в повідомленні.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Володимир Можук
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...