$39.42 €42.75
menu closed
menu open
weather +23 Київ

Порноакторка Стормі Деніелс у суді розповіла, як "відшльопала" Трампа журналом, присяжні ледь стримували сміх – ЗМІ

Порноакторка Стормі Деніелс у суді розповіла, як "відшльопала" Трампа журналом, присяжні ледь стримували сміх – ЗМІ Порноакторка розповіла суду про зустріч із Трампом
Фото: EPA

Порноакторка Стормі Деніелс 8 травня дала свідчення на суді над колишнім президентом США Дональдом Трампом у зв'язку з незаконною виплатою їй грошей. Про це пише NBC News.

За словами актриси, під час зустрічі з нею Трамп витягнув журнал. Тоді їй хотілося повечеряти, тому вона запитала його, чи завжди він був таким грубим. Стормі Деніелс заявила, що на той момент їй набридли його зарозумілість і зневага до неї.

"Хтось має відшльопати вас за це", – процитувала вона свої слова.

Стормі Деніелс розповіла, що після цих слів Трамп згорнув журнал і глянув на неї зі "своєрідним викликом". За її словами, після цього вона взяла журнал, сказала йому повернутися й "ударила просто по дупі". Після цього Трамп був чемнішим, додала порноактриса.

Під час цієї розповіді деякі присяжні більше не могли зберігати незворушний вираз обличчя, зазначає NBC News. Журналісти помітили, як одна жінка потирала обличчя, намагаючись стримати беззвучний сміх.

CNN зазначає, що подробиці спілкування із Трампом, які розповідала Стормі Деніелс, схоже, спростували слова Трампа про те, що зв'язку між ними не було, і це може мати вирішальне значення для пояснення присяжним, чому Трамп намагався приховати цей зв'язок.

Хоча справу про гроші за мовчання вважають найслабшим з усіх обвинувачень, із якими зіткнувся Трамп, вона, імовірно, єдина, яка може створити небачений раніше сценарій, коли засуджений злочинець просить виборців обрати його президентом, ідеться в публікації.

Контекст

Стосовно Трампа розглядують низку кримінальних справ. Його, зокрема, обвинувачують у спробі змінити результати виборів 2020 року у Джорджії й в організації штурму Капітолія, про зберігання вдома секретних документів і про виплату Стормі Деніелс грошей за мовчання.