На Сумщині викрили випадок сутенерства, коли одна жінка втягнула свою знайому в проституцію. Поліція розпочала розслідування цієї нагоди і для цього залучила чоловіка, якому жінки надавали секс-послуги двічі.

За матеріалами вироку Охтирського міськрайонного суду Сумської області від 26 квітня 2024 року підозрювана запропонувала своїй знайомій на початку 2024 року займатися сексуальними послугами за гроші.

Секс, фото з вільних джерел
Секс, фото з вільних джерел

За половину сплати сутенерка пообіцяла знаходити клієнтів для жінки.

5 березня 2024 року сутенерка знайшла клієнта, який погодився заплатити за секс. Проте, як зазначено у матеріалах суду, цей чоловік діяв під контролем поліції. Він передав жінкам 600 гривень, після чого сутенер надала йому секс-послуги.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Чоловік, який дістає гроші з гаманця
Чоловік, який дістає гроші з гаманця

7 березня той самий чоловік, який продовжував діяти під контролем правоохоронних органів, знову скористався послугами жінок. Він заплатив їм по 400 гривень, після чого вони зайнялися інтимними відносинами.

На суді підозрювана сутенерка визнала свою провину і покаялася. Суд визнав її винною за частиною 1 та частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України та засудив до одного року випробувального терміну.

Раніше ми писали про те, що газета ТРО вирішила привернути увагу пікантним фото з військовою: "Боляче і прикро бачити таке"

Крім того, Знай.ua повідомляв, абушка народила дитину своєму синові і його хлопцеві: вагітність пройшла легко, а пологи знімали на камеру

Також наш портал інформував, що психотерапевт "лікував" дівчину від панічних атак своїм пенісом: "Як лазерний промінь..."