• Головна
  • У Тернополі врятували чоловіка, який над ставом мив вікна і впав у воду (ФОТО)
11:04, 10 травня

У Тернополі врятували чоловіка, який над ставом мив вікна і впав у воду (ФОТО)

У Тернополі врятували чоловіка, який над ставом мив вікна і впав у воду (ФОТО)

Сьогодні, 10 травня, співробітники ДСНС врятували чоловіка, який миючи вікна, впав у тернопільський став поблизу нічного клубу.

Про це в мережі Facabook повідомила пресслужба головного управління ДСНС у Тернопільській області.

"О 08:26 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що на Тернопільському ставі поблизу нічного клубу топиться чоловік. За попередньою інформацією, працівник клубу впав у воду під час миття вікон. Чоловік не вміє плавати, тож його життю загрожувала небезпека", — йдеться у повідомленні.

Рятувальники за допомогою катера прибули до місця події та допомогли чоловікові.

Його передали працівникам екстреної медичної допомоги. Подальшої госпіталізації чоловік не потребував, повідомиа пресслужба ДСНС області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рятувальники #мив #вікна #катер #тернопіль
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...