• Головна
  • На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям - Сергій Надал
10:40, 10 травня

На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям - Сергій Надал

На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям - Сергій Надал

Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ. Також мерія продовжує закуповувати ще сотні дронів для наших військових. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За його словами, єгерям передали «бойові пташки» вартістю 1 043 850 гривень.

«Закупили та передали 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для 71 -ї окремої єгерської бригади десантно-штурмових військ. Закупівлю провели в рамках програми «Обороноздатність» загальною вартістю 1 043 850 гривень. Нехай тернопільські «пташки» добре та надійно служать, допомагають знищувати ворога на нашій рідній землі. Дякую платникам податків!», - заявив Сергій Надал.

Також міський голова розповів про нові дрони, які закуповує мерія.

«Тривають закупівлі для придбання техніки військовим, Оголошено нові процедури закупівлі для придбання розвідувальної техніки. Це 50 FPV-дронів, вартістю 800 000 грн, 100 безпілотних літальних апаратів «ГРІМ», вартістю 2 100 000 грн. Всі ці «бойові пташки» вже дуже скоро будуть працювати на передовій. Слава Україні», - підкреслив Сергій Надал.

Нагадаємо

6 травня мерія передала для тернопільських Героїв-захисників ще один квадрокоптер DJI Mavic 3T. Також закуповує додатково 150 дронів різних типів.

Перед Великоднем міський голова Тернополя відвідав наших Героїв на передовій. Зокрема передав 30 FPV-дронів, зарядні станції, великодні смаколики бійцям підрозділу «Карпатська Січ» імені Олега Куцина.

Також тепловізійні приціли, Мавіки 3-Т, маскувальні сітки та великодні смаколики отримали наші Герої з 55 батальйону.

А хлопцям з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади привезли паски до Великодня, смаколики, листи від маленьких тернополян, маскувальні сітки, тактичне взуття, ліхтарі та багато іншого.

На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям - Сергій Надал, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тернопіль #мер #сергій #надал #квадрокоптери #передача #фронт #єгері
ТОП новини
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
"Водії не чекали таких радикальних заходів від ТЦК, автомобілі масово перевірятимуть": мобілізація, повістки і покарання
Оголошення
live comments feed...