• Головна
  • Віктор Павлік з дружиною нарешті дізналися, чому у їхнього 2-річного сина проблеми з мовленням та ходою
09:02, 10 травня

Віктор Павлік з дружиною нарешті дізналися, чому у їхнього 2-річного сина проблеми з мовленням та ходою

Віктор Павлік з дружиною нарешті дізналися, чому у їхнього 2-річного сина проблеми з мовленням та ходою

Дружина українського співака Віктора Павліка – блогерка та бізнесвумен Катерина Реп'яхова – поділилася радісною новиною.

Зокрема, у 2-річного сина подружжя затримка мовлення. Також Катя раніше жалілася, що хлопчик відмовляється самостійно ходити. Нарешті лікарі змогли встановити чіткий діагноз та назвати причину, через що це. Катерина Реп'яхова зізналась, що в їхнього сина диспраксія, пише ТСН.

Це розлад неврологічного розвитку, який впливає на здатність контролювати рухи. Діти з таким діагнозом відчувають труднощі у виконанні точних і складних рухів, координації рук і ніг, рівновазі та орієнтації в просторі.

"Нарешті ми знаємо чіткий діагноз сина. Диспраксія. Працюємо, віримо! Тільки вперед", - поділилася Катерина.

Зокрема, син Віктора Павліка ходить на нейрокорецію. Окрім того, тепер Михась буде відвідувати логопеда та працювати з ним для покращення мовлення.

Зазначимо, минулого року Катерина Реп'яхова серйозно взялася за стан здоров'я сина.

Річ у тім, що хлопчик майже не говорив та відмовлявся самостійно ходити. Тож, Катерина пішла до лікарів, аби ті встановили причину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Віктор Павлік #Катерина Реп’яхова
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...