StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Показав приклад: Монатік попався ТЦК і поліції - деталі

10 травня 2024, 13:41
13981
Дмитра Монатіка зупинили працівники ТЦК і поліція для перевірки документів.
Monatik
У Монатіка ТЦК перевірили документи / колаж: Главред, фото: скрін t.me/Telegraf_UA_channel, instagram.com/monatik_official/

Популярного українського співака Дмитра Монатіка зупинили в центрі Києва, коли артист йшов вулицею, співробітники Центру територіального комплектування.

На сторінці видання Telegraf у соцмережах з'явилося відео, на якому видно, як у Монатіка перевіряли документи, але повістку він не отримав, тільки культурно надав необхідні документи.

відео дня

"У самому центрі Києва, на Хрещатику, співробітники ТЦК і поліції зупинили відомого українського співака Monatik. Але це була перевірка документів. Ніякого скандалу", - написано під відео.

Дивіться відео, як перевіряли документи в Монатіка:

ТЦК зупинили Монатіка
ТЦК зупинили Монатіка / фото: скрін t.me/Telegraf_UA_channel

Артист уже прокоментував ситуацію у своїх соцмережах:

"Бачу, що по ЗМІ розлітається це відео. Так, це правда. Представники ТЦК справді зупинили мене на Хрещатику, ввічливо запитали, чи оновив дані, і попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані оновив. Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами, і такі перевірки відбуваються постійно, як і для всіх громадян України. Після перевірки даних та обліку - відпустили", - написав Монатік.

Хто такий MONATIK

Дмитро Монатік, сценічний псевдонім MONATIK - український співак, танцюрист, автор пісень, саундпродюсер, композитор, учасник шоу "X-Фактор", "Танцюють всі!" і "Зоряний ринг", суддя танцювального шоу "Танці з зірками" і тренер вокальних шоу "Голос. Діти" і "Голос країни" на телеканалі 1+1. Заслужений артист України.

Монатік - останні новини за темою

Нещодавно Дмитро Монатік розповів чому українці не сприймають рішення співачки Світлани Лободи повернутися на Батьківщину та повернути собі колишню славу.

А також співак Монатік розповів про те, як переходив на українську мову і чому його дратує слово "перевзувся". І висловив свою думку про те, що потрібно власним прикладом заохочувати людей до "лагідної українізації".

Читайте більше про Монатіка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти