Отримання багатого врожаю цибулі - очевидна мета будь-якого городника, який вирішив вирощувати цю рослину. А таких дачників чимало: цибуля має величезну популярність як городня культура.

Про це розповів один із українських блогерів-дачників, який часто ділиться корисними порадами у соціальних мережах.

Чайні пакетики. Фото: скрін youtube
Чайні пакетики. Фото: скрін youtube

Перше, що спадає на думку багатьом власникам заміських ділянок, — це використання мінеральних добрив. Однак не варто забувати і про органіку. Тим більше що є можливість використовувати як підживлення харчовий залишок, який зазвичай викидається.

Іншими словами, збільшенню врожайності цибулі сприяє абсолютно безкоштовне добриво.

Популярні новини зараз
Прийшло лихо, звідки не чекали: кого з українців можуть змусити повернути частину субсидії Тримайте баланс під контролем: абоненти "Київстар" місяцями платять за послуги, яких не підключали З такими платіжками доведеться влаштовуватися на другу роботу: тариф піднімуть більш ніж удвічі Українцям виписують сотні тисяч штрафу за газову плиту: причини покарань, і як цього уникнути
Показати ще

Так, під час посадки овочів рекомендується внести чайну заварку. Жодних проблем зі створенням запасів цього добрива виникнути не повинно: багато хто п'є чай щодня. Потрібно не викидати заварку, а збирати її в окремому мішечку.

Добриво з чайних пакетиків, скріншот: YouTube
Добриво з чайних пакетиків, скріншот: YouTube

Перед тим, як відправити чай випитий на зберігання, його необхідно висушити. Внести заварку бажано у всі цибулини. В результаті дачник отримає величезний урожай овочів. Нічого дивного в цьому немає, адже випитий чай – це джерело важливих для городньої культури компонентів, включаючи калій, магній та кальцій.

Нагадаємо, будинки будуть серйозні проблеми: які рослини в жодному разі не можна зберігати в кімнаті.

Раніше повідомлялося, видалення плям, боротьба з комахами і навіть "освіжувач": топ засоби для будинку зі звичайної горілки.

Також, пральна машинка сама "видале" цвіль і бруд: потрібно затиснути ці дві кнопки.