Мама всесвітньо відомого канадського артиста, співака, волонтера та майже "посла доброї волі" Джастіна Бібера Патті Малетт неймовірно щаслива від однієї новини. Справа в тому, що жінка нарешті спромоглася поділитися з фанатами дуже важливою новиною. Джастін та його дружина Хейлі Бібер стануть батьками.

Про це Патті розповіла під час прямого ефіру у мережі Instagram, у якому вона ділилася емоціями з передплатниками. І це не дивно, адже вона скоро стане бабусею.

Публікація Патті, скріншот: Instagram
Публікація Патті, скріншот: Instagram

На відео Патті Малетт була дуже усміхненою та захопленою. Вона не стримувала емоцій щодо поповнення у сім'ї. Жінка наголосила, що Хейлі та Джастін будуть чудовими батьками.

"Я так довго чекала на цей день, і тепер, коли вони розділили його, я нарешті можу відсвяткувати з вами. Боже мій, я буду бабусею. Джастін і Хейлі, ви будете найкращими батьками у світі, і я так хвилююся", – сказала зіркова мати.

Популярні новини зараз
Це заборонено: Київстар запровадив жорсткі обмеження для абонентів на час відключення світла Прийшло лихо, звідки не чекали: кого з українців можуть змусити повернути частину субсидії Цінники доведеться міняти - до 2 тис грн: в Україні готуються до "особливого" сезону Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування
Показати ще

Джастін і Гейлі Бібер відпочивають на пляжі, фото із соцмереж
Джастін і Гейлі Бібер відпочивають на пляжі, фото із соцмереж

Відомо, що 9 травня Джастін Бібер опублікував на особистій сторінці промовисту серію фото з дружиною Хейлі. Співак виступив у ролі фотографа, тоді як модель позувала у мереживному платті, що підкреслювало вагітний животик. Судячи з деяких фото, пара також відновила шлюбні обітниці.

Зірки відкрито говорили, що хочуть мати дітей у молодому віці. Тему батьківства вони встигли обговорити ще до одруження.

2020 року Джастін Бібер чесно відповів, що готовий мати багато дітей. У той же час він з повагою поставився до бажань та потреб дружини. Співак додавав, що Хейлі як жінка хоче досягти певної мети, тому вона ще не готова бути мамою.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт показала свого нового красеня-хлопця Тревіса Келсі, але засвітилася з "травмованим" носом.

Раніше повідомлялося, Селена Гомес вперше вирішила розповісти про свої відносини з Зейном Маліком: "Я дуже тебе любитиму".

Також, Селена Гомес визнала, що шукає хлопця після розставання з Джастіном Бібером: Хейлі пішла купувати рожеве поло.