StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які трави посилять ріст волосся: фахівець розкрив вражаючий метод

13 травня 2024, 05:05оновлено 14 травня, 23:12
9423
Дізнайтесь, яка олія прискорює ріст волосся, одночасно, зменшуючи його випадіння.
Які трави посилять ріст волосся: фахівець розкрив вражаючий метод
Засіб для росту волосся / колаж: Главред, фото: unsplash

У Мережі можна віднайти багато цікавих порад та лайфхаків щодо догляду за волоссям. Фахівець поділився дієвою порадою, яка допоможе відновити волосся.

Вам також сподобається матеріал: "Мити щодня": фахівець пояснила, для чого насправді потрібен бальзам для волосся.

Спеціаліст салону Roxy Hair розповів про один вірусний трюк, який вартий уваги. Він наголосив, що цей метод не дасть миттєвий ефект, однак це гарантований метод, який дасть поступовий, але 100% ефект, передає видання Mirror.

відео дня

"Використання розмаринової олії сколихнуло фахівців по догляду за волоссям, адже вона може посилити ріст волосся при нанесенні на шкіру голови. Найпопулярніший метод - це нанесення олії на шкіру голови та масаж пальцями або масажером для шкіри голови. На скільки часу ви вирішите залишити олію, залежить від вашого типу волосся та того, скільки часу у вас є", - пояснив фахівець.

Експерт пояснив, що карнозна кислота - це хімічна сполука, яка міститься в рослинах розмарину та має протизапальні, антиоксидантні властивості, які можуть допомогти стимулювати нервові закінчення та покращувати кровообіг шкіри голови. Також це прискорює ріст волосся, одночасно, зменшуючи його випадіння, оскільки фолікули постачаються більше крові, що запобігає їх відмиранню.

"Переконайтеся, що олія розмарину, яку ви купуєте, змішується з "олією-носієм", тобто олією, яка розбавляє ефірні олії та "переносить" їх у шкіру в безпечній концентрації. Це тому, що сама по собі олія розмарину є надто сильною та може завдати шкоди шкірі голови. Якщо ви робите її самостійно, ви можете використовувати кокосову або жожоба як олію-носій. Термін придатності може коливатися від тижня до кількох місяців, тому найкраще зберігати олію в холодильнику та перевіряти, чи не змінився запах чи колір", - пояснив експерт.

Олію рекомендується залишити на півгодини всім, у кого тонке або жирне волосся, а потім варто обов'язково змити її. Власники довгого та густого волосся можуть залишити олію на кілька годин, а змащувати волосся олією раз на тиждень у день миття голови - хороше правило.

"Важливо зауважити, що олія розмарину не є швидким або гарантованим рішенням. Може знадобитися більше шести місяців постійного використання, щоб побачити результати. Також немає способу прискорити ріст волосся, лише покращити кількість волосся. зростання. На ріст волосся впливають генетика та вік, а це означає, що це не буде чудодійним рішенням для всіх", - підсумував фахівець.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти