• Головна
  • Понад 3,5 млн грн Росія має сплатити підприємству з Тернопільщини
08:56, 13 травня

Понад 3,5 млн грн Росія має сплатити підприємству з Тернопільщини

Понад 3,5 млн грн Росія має сплатити підприємству з Тернопільщини

До Господарського суду Тернопільської області звернувся суб’єкт господарювання з позовом до Російської Федерації про стягнення майнової шкоди понад 3,5 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба Господарського суду Тернопільської області 

Зазначається, що в обґрунтування позовних вимог позивач посилався на те, що внаслідок військової агресії РФ проти України було знищене належне позивачу мано, у зв’язку з чим товариству завдано збитків на вказану суму.

"Дослідивши усі матеріали справи, суд задовольнив позовні вимоги у повному обсязі. Суд дійшов висновку, що фактичні обставини справи та надані до позовної заяви докази в сукупності беззаперечно підтверджують, що саме внаслідок ракетного удару по складських приміщеннях, що був здійснений збройними силами Російської Федерації, стався вибух з подальшим горінням орендованого позивачем приміщення та знищенням належного йому майна", - йдеться в повідомленні.

Суд позов задовольнити, та  стягнув з Російської Федерації на користь суб’єкта господарювання понад 3,5 мільйонів гривень збитків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопільщина #Росія #підприємство #господарювання
Останні новини
ТОП новини
"Тарифи на газ з 1 червня для українців оприлюдено": названо ціни від усіх постачальників
"У ТЦК хочуть мобілізувати 90 000 цих чоловіків, бронювання одержать лиш деякі": вимоги для відстрочки і повістки
"Несамовита негода пре у ці області, шалена гроза суне у цілий регіон": де буде мороз у -1 градус, а де град, дощ і +30?
"Масштабна негода несеться в ці області, могутня гроза хлине на цілі міста": де буде мороз у -5 градусів, а де спека у +33?
Оголошення
live comments feed...