Щоб уникнути можливих перебоїв із газопостачанням, споживачам рекомендують до 20 травня встигнути пройти важливу процедуру. Про це оголосили на офіційній facebook-сторінці "Газмережі".

Газовики нагадали про важливість так званої "другої" платіжки за блакитне паливо. Побутових споживачів закликали заплатити за доставку газу до 20 травня, щоб уникнути можливих проблем із подачею палива до будинків.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Фахівці пояснили, що сплачені кошти спрямовуються на підтримку газових мереж та їх ремонт. Якщо не платити за доставку газу, то просто не буде ресурсу, щоб забезпечувати його безперебійну подачу до житла громадян.

"Більшість сплачених вами коштів за розподіл газу використовується для підтримки виробничої діяльності, зокрема для проведення ремонтних робіт та оновлення газових мереж, а також для оплати фахівців, які щодня підтримують їхню роботу", - зазначили в компанії.

Популярні новини зараз
ТЦК змінюють методи пошуку: що треба знати З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці ТЦК почали перевіряти салони авто
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Споживачам нагадали, що для коректної оплати необхідно обов'язково вказувати свій особовий рахунок, що складається із 10 цифр.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці.

Також наш портал інформував, готувати їжу на багатті поки не доведеться: скільки буде діяти фіксований тариф на газ.

Крім того, ми писали, стосується власників газових колонок і котлів: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.