У світі, де гірські вершини приваблюють своєю величчю та красою, двоє закоханих американських туристів, Ендрю Нізіол та Петті Болан, вирішили стати на крок ближче до мрії та підкорити гору Вітні – найвищу в США за межами Аляски, що досягає 4419 метрів заввишки.

Однак, на жаль, їхня подія стала трагедією, яка вразила серця багатьох... про це повідомляє Los Angeles Times.

Підкорювачі вершин, фото: Instagram
Підкорювачі вершин, фото: Instagram

Минулого тижня, сповнені ентузіазму та рішучості, вони вирушили на вершину разом зі своїм другом. Однак згодом компанія розділилася, і товариш повернувся сам, повідомивши про зникнення Ендрю та Петті, коли через кілька годин вони так і не з'явилися в обумовленому місці.

Рятувальники шукали зниклих альпіністів пішки та з повітря. Лише через п'ять днів напружених пошуків тіла закоханих було виявлено на північному схилі Вітні. В офіційному звіті їх назвали "жертвами падіння".

Популярні новини зараз
"Сплачуєш раз на три місяці, і так безкінечно": у ТЦК розповіли про штрафи для ухилянтів Буде по 2,16 грн за кВт: українцям дозволили перевестися на нижчий тариф за світло Аномальна спека, зливи та інші сюрпризи: синоптики розповіли, яка погода чекає українців протягом робочого тижня Оплата комуналки через "Приват" стала "лотереєю": ризикуєте пустити гроші на вітер
Показати ще

Підкорювачі вершин, фото: Instagram
Підкорювачі вершин, фото: Instagram

Якщо переглянути повідомлення Ендрю в Instagram, опубліковані за кілька днів до трагедії, перед очима постають похмурі деталі. Там можна побачити фотографії щасливих та усміхнених закоханих на горі Шаста, яка всього на 100 метрів нижче від Вітні.

Нагадаємо, судний день розрахований: коли і чому людство може зникнути

Як повідомляв "Знай.uа", туристи продовжують "окупувати" найнебезпечніший курорт у світі: сотні вбивств на рік їх не лякають

Знай.uа писав, вчені принизили людство, пояснивши, чому ми ще не контактуємо з інопланетянами