Дoлaр прoвaлився, a єврo щe трuмaється нa плaву: бaнкu тa oбмiнкu рiзкo змiнuлu курс вaлют



Ринок не втихає!

- джерело.

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 16 травня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,5771 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,8501 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Долар здешевшав на 10 копійок, а євро трохи додав в ціні. Але про значне укріплення гривні в прогнозах фінансових експертів мова не йде. Вже до кінця цього року при позитивному сценарії прогнозується збільшення ціни до рівня 41,67 гривень за долар. А далі – в 2025 рік 45,8 і до кінця 2029 року очікується девальвація гривні на рівні 54,1 гривень за долар.

Звичайно, варто зауважити, що це лише прогноз. Але якщо реалії не будуть саме такими, то близькими до таких показників. Перспектив на укріплення гривні не прогнозується. І головним фактором є війна та низький рівень економіки країни. По факту, на сьогоднішній день українська гривня тримається тільки на фінансовій допомозі США та інших країн-партнерів.

Сообщение Дoлaр прoвaлився, a єврo щe трuмaється нa плaву: бaнкu тa oбмiнкu рiзкo змiнuлu курс вaлют появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: