Слойки готуються максимально просто, але нехай вас не лякає наявність свинини з яблуком у рецепті, адже на якийсь час це ніяк не вплине.

Однак це може стати одним із найулюбленіших ваших поєднань – досить ніжне, кисло-солодке та з приємними нотками спецій. На приготування в духовці піде всього 20 хвилин, а процеси не відрізняються сильною складністю. Кулінар порадив, що цю випічку можна взяти із собою на роботу чи дати дітям до школи замість бутербродів.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Інгредієнти:

  • 200 г свиняча вирізка
  • 500 г листкове тісто
  • 1 шт. яблуко (кисле)
  • 5 г вершкове масло
  • 1 шт. яєчний жовток
  • За смаком чебрець
  • За смаком сіль

Як приготувати:

  1. Яблуко вимийте, почистіть та наріжте дрібними кубиками. Вирізку свинячу також порубайте дуже дрібно, посоліть до смаку. Змішайте м'ясо з яблуками та чебрецем.
  2. Тісто розморозьте, розкотіть і наріжте невеликими прямокутниками. Викладіть начинку на прямокутники, закрийте тісто начинку і змастіть жовтком.
  3. Слойки викладете на змащений маслом пергамент. Випікайте 20 хвилин при 180 градусах.

Слойки з яблуком та свининою, фото Клопотенко
Слойки з яблуком та свининою, фото Клопотенко

Нагадаємо, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелег, які полюблять затяті м'ясоїди .

Популярні новини зараз
Дешевого одягу у секонді більше не буде: прийнято важливе рішення Небінарна особа у Києві "накачує" маленьких дівчаток наркотиками і ґвалтує їх: "Ї****сь до мене і після мене" Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що давно не бачили жовту діжку - тоді ми йдемо до вас: рецепт найсмачнішого квасу з бородинського хліба.

Також стало відомо, що ніякої духовки, але всі будуть задоволені: рецепт пиріжків із м'ясом, які захоче навіть ваша бабуся.