StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зрадниця Наташа Корольова терміново покинула Москву разом із чоловіком - причина

17 травня 2024, 04:30
120405
Зрадниця Наташа Корольова покинула Москву після того, як її виступ у Кремлі вирізали з ефіру.
Наташа Корольова, Тарзан
Наташа Корольова поїхала в санаторій / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star

Співачка Наташа Корольова, яка народилася в Києві, але зрадила рідну країну і живе в країні-окупанті Росії, поїхала на Кавказькі Мінеральні Води і взяла з собою чоловіка затятого шанувальника диктатора Путіна Сергія Глушка.

Як повідомляють росЗМІ, подружжя зупинилося в санаторії, де допомагають із травною системою, легенями, серцем, а також стресами.

відео дня

Усе це сталося після того, як виступ співачки вирізали з ефіру одразу двох концертів у Кремлі. Зрадниця засмутилася і зовсім не очікувала такого повороту подій. При цьому вона на потіху терористам вийшла на сцену з георгіївською стрічкою на грудях.

Хто така Наташа Корольова?

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви терміном на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Наташа Корольова - останні новини по темі

Зазначимо, Наташа Корольова підтримує свого чоловіка-путініста Тарзана, і вважає доречним, поки країна-агресор бомбить її історичну батьківщину, співати дифірамби його військовому минулому.

А також Наташа Корольова вирішила висловитися про конфлікт між її мамою і чоловіком Тарзаном, який відкрито підтримує військове вторгнення Росії в Україну. За словами співачки, у неї в родині "все добре", серйозний конфлікт залишився в минулому.

Читайте більше про Корольову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти