“Лютa нeгoдa прe прямo в цi oблaстi Укрaїнu, прoгнoз прuгoлoмшuв усiх”: дe будe мoрoз, грoзa, дoщ i снiгoпaд?



Погода в Україні в найближчі дні стане теплішою, але разом з цим будуть йти сильні опади. Раніше синоптики за історію спостережень фіксували в Україні в травні температуру у -10 градусів. До чого готуватися цього року?

- джерело.

Як інформує “Главред”, про це розповіла синоптик Наталія Діденко. Вона попередила, що опади можливі у найближчі вихідні, 18 і 19 травня.

“Впродовж вихідних в Україні буде тепло, проте з періодичними дощами та навіть грозами”, – розповіла Діденко.

За її словами, теплішати почне вже у п’ятницю, 17 травня. У цей день температура повітря максимально досягатиме +17…+22 градусів. Найбільша ймовірність дощів буде у кількох областях.

“Теплішає в Україні. Завтра, 17-го травня, максимальна температура повітря становитиме +17…+22 градуси. Дощі найбільш ймовірні на Сумщині, Чернігівщині, Луганщині, Харківщині та на Закарпатті. На решті території України переважатиме суха сонячна погода”, – зазначила синоптик.

У Києві 17 травня буде сухо і сонячно. Вночі в столиці України температура повітря триматиметься на рівні +7…+9 градусів, а вдень потепліє до +18…+20 градусів.

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода в Україні – останні новини

Раніше метеоролог Ігор Кібальчич розповів про погоду на тиждень, з 13 по 19 травня. Він попередив про заморозки -3 градуси і грози. Також він назвав дату потепління.

Також раніше синоптик назвала дату, коли в Україну прийде потепління. Температура повітря скоро підвищиться, але погода буде нестійкою, очікуються коливання атмосферного тиску і періодичні дощі.

Сообщение “Лютa нeгoдa прe прямo в цi oблaстi Укрaїнu, прoгнoз прuгoлoмшuв усiх”: дe будe мoрoз, грoзa, дoщ i снiгoпaд? появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: