Питання оплати комуналки дуже гостро постає перед багатьма українцями практично кожного місяця

Тепер стало трохи простіше, оскільки зникла оплата за опалення. Але іноді сума досі залишається досить великою. Але, як виявилось, можна заощадити багато грошей, знаючи одну хитрість. І коли ви наступного разу подивіться на лічильники води, то вас приємно здивує кількість кубів. Зауважте, порушувати закон вам не доведеться.

Лічильник води / фото: Pinterest
Лічильник води / фото: Pinterest

Цим лайфказом поділилася українка, яка має дуже велику родину, а отже води вони витрачають багато. Так і було доти, доки вона не зробила це.

"Помітила, що у нас у квартирі дуже сильний натиск води, через що витрата виявлялася вищою за необхідне. Я вирішила трохи зменшити його, перекривши крани на половину. Це ніяк не вплинуло на наш спосіб життя, за винятком того, що вода у ванній стала набиратися трохи повільніше" , - ділиться українка.

Популярні новини зараз
В Україні для простих громадян приготували "різні" тарифи на світло: як платитимемо з червня Військовозобов’язаним у ЦНАПах не зможуть надавати важливу послугу – фахівці пояснили нюанси Заповіт чи дарування: як правильно передати нерухомість дітям Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом
Показати ще

Минув місяць, і її сім'я змогли знизити споживання з 47 до 37 кубів води, що все ще багато, але вже краще за попередній результат. Українка продовжує шукати способи досягнення економії до 5 кубів на людину, хоча їй уже казали, що часткове закриття кульових кранів може прискорити їхнє зношування.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що за проїзд та комуналку заплатить держава: якими привілеями можуть скористатися пенсіонери у 2024 році.

Раніше ми повідомляли, що в Україні запроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо.

Також стало відомо, що тарифи на світ готові до "стрибка" : українців попередили про неприємні суми у платіжках.