Що віщує оса, яка залетіла в дім: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Забобони стверджують: якщо вдома літає оса, засмучуватися не варто — це гарний знак, що символізує прихід добра і благополуччя.

Згідно з повір'ями, оси влітку не полетять у будинок з поганою енергетикою.

Восени такі гості у будинку попереджають про настання холодів. Нав'язлива поведінка цих комах вважається сигналом до початку процесу утеплення будинків.

У минулому жителі села з моменту, коли помітили комаху, ставили другі рами, закривали щілини, бо очікувалася довга та холодна зима.

Не лише про погоду говорить оса, яка прилетіла й сіла. Якщо вона залетіла туди, де живе незаміжня дівчина або холостий хлопець, то варто готуватись до весілля.

Якщо оса залетіла у будинок родини, яка страждає через нестачу грошей, їм пощастить у фінансах. У найближчому майбутньому прийдуть гроші, трапляться події, що сприятимуть відновленню достатку.

Оса у будинку завжди віщує приємні новини. Якщо вона сідає на вікно і літає по квартирі, новини торкнуться усіх членів родини. Якщо вона літає біля однієї людини, то гарну звістку отримає саме вона.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень