Про це він розповів у своєму блозі.

«Як зазначили оглядачі інших видань, і я тут погоджуюсь, що путін міг би воювати навіть без Китаю. Деякий час, але далі він би без підтримки Китаю, Північної Кореї, Ірану б не витягнув війну, саме якщо б Захід стійко стояв поряд з Україною. Не вдалось би фактично», - стверджує Олександр Мусієнко.

А видання Mundo і Telegraph, зазначає він, пишуть, що путін продовжував зміцнювати партнерство із Сі, щоб кинути виклик глобальному порядку, очолюваному США, і що вони говорять про мир, але готуються до війни, із чим важко не погодитися.

Отож, переконаний експерт, на двох стільцях не всидиш, і треба розуміти, що на проукраїнську зміну курсу Китаю годі очікувати, як про це говорять на або після саміту миру у Швейцарії. Тому, констатує він, наші союзники – це Захід, США і ЄС зі своїми економіками.

«І фактично тут треба розуміти, що в цьому альянсі краще віддати Китаю на розтерзання росію, аніж думати про те, що Китай з росією будуть готувати експансію в Європі. Ось цього потрібно досягти», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
В Україні для простих громадян приготували "різні" тарифи на світло: як платитимемо з червня Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу Хто і коли першим вирушає на фронт після мобілізації Заповіт чи дарування: як правильно передати нерухомість дітям
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, чи планується вже круглий стіл з Україною і росією.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому росії вигідний замах на Фіцо.