StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хитро і геніально: навіщо кладуть губку для посуду у відсік пралки та в барабан

17 травня 2024, 22:50оновлено 20 травня, 14:33
70896
Іноді одяг після прання може залишатись брудним, однак хитрі господині придумали рішення. Главред з'ясував, навіщо класти губку для посуду у відсік пралки.
Хитро і геніально: навіщо кладуть губку для посуду у відсік пралки та в барабан
Навіщо класти губку для посуду у відсік пралки - хитро і геніально / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Кухонні губки для миття посуду можуть бути корисними також і для миття пральної машинки. Для того, щоб очистити відсіки пральної машинки до кухонних губок потрібно додали лише 1 інградієнт. Про це йдеться у відео YouTube каналу "Smart Fox", який спеціалізується на порадаї для дому та розкриває секрети швидкого прибирання оселі.

Якщо вам цікаво дізнатись більше кухонних секретів, рекомендуємо наш матеріал: Фатальна помилка: чому категорично не можна вішати рушники на дверцята духовки.

Навіщо класти губку для миття посуду у відсік пралки

Автори зазначають що з часом відсік для миючих засобів більшості пральних машин стає досить брудним, і багато людей не чистять його регулярно.

"Якщо у вашій машині він виглядає не дуже чистим, вам обов'язково слід його протерти, і це дуже легко зробити за допомогою двох кухонних губок і ще одного інгредієнта", - наголошують експерти.

Для того, щоб очитити відсіки пральної машини потрібно лише 2 кухонні губки та оцет.

"Тому що за допомогою оцту ви дійсно вичистите весь бруд з пральної машинки. Нанесіть трохи оцту на дві губки і покладіть їх у відсіки так, щоб вони торкалися дна. Тепер ви можете додати ще трохи оцту, якщо губки ще не достатньо просочилися. Тепер залиште їх у цих відсіках на кілька хвилин, щоб весь бруд просочився, а потім розчинився майже сам собою", - радять автори відео.

Дивіться відео про те, для чого класти губку для миття посуду у відсік пралки:

Далі вони рекомендують взяти губки ще раз добре протерти ними ємності в пральній машинці, щоб переконатись, що вони дійсно дістали до задньої частини пристрою

"Ось так ви знову зробите відсік для миючих засобів у пральній машині дійсно гарним і чистим. А найкраще те, що вам навіть не доведеться його витягувати і витирати після цього, тому що оцет у пральній машині зовсім непоганий, і його можна просто змити під час наступного циклу прання", - резюмують у відео YouTube каналу "Smart Fox".

Що відомо про YouTube канал "Smart Fox"

"Smart Fox" - YouTube канал з аудиторією у 426 тисяч користувачів, у відео якого автори розповідають про лайфхаки, поради для дому та хитрощі з прибирання. Крім того, на каналі є розділи із простими лайфхаки, навчальні посібники, як зробити відео, а також деякі ідеї для гаджетів, які є надзвичайно інформативними та простими у відтворенні.

Навіщо кидати в барабан прання губку для миття посуду

Кидання губки для миття посуду в барабан прання має кілька практичних переваг:

  • Захист делікатного одягу: губка може допомогти захистити делікатні тканини від пошкоджень під час прання. Вона діє як буфер, пом'якшуючи тертя між одягом та барабаном пральної машини.
  • Краща очистка: губка може сприяти кращому розподілу мийного засобу та води, що покращує якість прання. Вона допомагає видалити плями та забруднення, які можуть залишитися на одязі.
  • Захист від шерсті та волосся: губка може збирати волосся, шерсть та інші дрібні частинки, які накопичуються на одязі, особливо якщо ви перете одяг разом з постільною білизною або рушниками.
  • Прання невеликих предметів: якщо ви перете дрібні предмети, такі як шкарпетки або дитячий одяг, губка допоможе запобігти їх застряганню в барабані або в системі зливу.

Важливо, щоб губка була чистою перед використанням, щоб уникнути додаткового забруднення одягу. Також бажано використовувати нову губку або таку, яка не має залишків мийних засобів чи інших хімікатів, щоб уникнути небажаних реакцій під час прання.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти