Мерилін Монро, ікона Голлівуду, завжди вселяла загадку своїм шанувальникам, і нові деталі про її життя та звички викликають невгамовний інтерес.

Старе інтерв'ю для вже закритого журналу розкрило деякі унікальні аспекти її дієти та фізичної активності.

За словами самої Мерилін, її сніданок був далеким від стандартного. Вона починала ранок із підігрітого молока із двома сирими яйцями, додаючи полівітамін.

Мерилін Монро
Мерилін Монро

"Мені говорили, що мої уподобання в їжі зовсім дивні, але я так не думаю", – говорит Мерилін.

Популярні новини зараз
Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб Травневі платіжки за світло будуть із "сюрпризом": кому доведеться заплатити більше Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування Українцям нагадали важливе правило: забудете – заплатите більше
Показати ще

Її вечері були простими, але поживними - це могли бути стейк, баранячі відбивні або печінка, що супроводжуються кількома сирими морквинами.

Також вона відчувала задоволення від гарячого морозива, особливо після вечірніх уроків драми. У своїх коментарях Монро зізналася, що ніколи особливо не замислювалася про своє харчування, поки не стала знаменитістю.

Вона розповідає про те, як стала уважніше ставитися до свого раціону і почала вправлятися підтримки форми:

"Я ніколи не морочилася з вправами. Тепер я витрачаю щонайменше 10 хвилин щоранку на тренування з невеликою вагою. Я розробила свої власні вправи для м'язів, які хочу зберегти в тонусі, і знаю, що вони мені підходять , тому що відчуваю, як вони задіяють потрібні м'язи під час тренувань.

Мерилін Монро, фото Getty Images
Мерилін Монро, фото Getty Images

Коли справа доходила до спорту, Мерілін була чесна: вона ніколи не відчувала інтересу до активних видів дозвілля, воліючи залишити це чоловікам. Вона також висловила свою перевагу спокійним ранкам та повноцінному сну, особливо у вихідні дні.

"Залежно від моєї діяльності я сплю від п'яти до десятої години щоночі. Я сплю на дуже широкому односпальному ліжку і накриваю себе тільки однією важкою пуховою ковдрою, влітку або взимку. Я ніколи не міг носити піжами або моторошні нічні сорочки; вони заважають мені спати".

Нагадаємо, коли твої сусіди по цвинтарі – Х'ю Хефнер та Мерилін Монро: за 192 тисячі доларів шанувальник виконав свою мрію