Популярна у соціальних мережах і навіть відома на телебаченні український енергетичний практик, астрологічний експерт та майстер карток Таро Ангеліна Вакуліна поділилася свіжим прогнозом. Передбачити майбутні події до Ангелини допоміг новий розклад карт Таро.

За її словами, вже відомий термін, коли виникнуть сприятливі умови для закінчення війни в Україні. Все вказує на те, що у 2024 році триватиме активна фаза війни.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Ангелини Вакуліної для одного із YouTube-каналів.

Ангеліна Вакуліна, фото: Instagram
Ангеліна Вакуліна, фото: Instagram

Вона прокоментувала ситуацію із наступом на Харків та загрозою окупації. Переконана, що такого розвитку подій не буде.

Популярні новини зараз
"Швидко, без додаткових візитів до ТЦК": на порталі "Дія" незабаром з'явиться корисна послуга "Нафтогаз" попередив про зміни в оплаті рахунків: що потрібно знати споживачам Заповіт чи дарування: як правильно передати нерухомість дітям Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці
Показати ще

"Окупації Харкова та Сум не буде. За картами я не бачу такого. Так, Харків залишається важким напрямом. Обстріли посиляться. У прикордонних районах Харкова будуть провокації. Взагалі, Чернігів, Суми та Харків ситуація буде однаковою", - зазначила вона.

Українці, фото: Facebook
Українці, фото: Facebook

Таролог уточнила, що можливі спроби прорватися ДРН. Можлива окупація нових територій, проте це буде не Харків та Суми. Йдеться про Донецьку та Луганську області.

Щодо завершення війни, то це не відбудеться цього року.

"Цей рік ще буде активна фаза війни. Але, ймовірність, що наступного року війна закінчиться дуже великою. Саміт світу дасть нам багато чого. Китай наполягатиме на заморожуванні війни. Це дозволить зберегти більше життів", - додала Вакуліна.

Нагадаємо, чекають страшні випробування: екстрасенс попередила про загрозу.

Раніше повідомлялося, "вибухи, міст, кораблі": відомий екстрасенс передбачив "позитивні" дні для українського Криму.

Також, "люди тікають...": екстрасенс визначив область України, на яку насувається небезпека.