Споживачам можуть припинити надавати послуги централізованого водопостачання. Відповідне попередження з'явилося на facebook-сторінці "Київводоканалу".

У комунальному підприємстві заявили, що борг споживачів за холодну воду та каналізацію вже перевищив 1 мільярд гривень. У зв'язку з цим продовжуються роботи щодо відключення від послуг неплатників.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

"Київводоканал продовжує роботу з відключення боржників від водопостачання в рамках чинного законодавства. Закликаємо споживачів вчасно сплачувати за послуги, не накопичувати борги, а за їх наявності укладати договір реструктуризації", - йдеться у повідомленні.

Працівники водоканалу. Фото: скрін youtube
Працівники водоканалу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Швидко, без додаткових візитів до ТЦК": на порталі "Дія" незабаром з'явиться корисна послуга Хто і коли першим вирушає на фронт після мобілізації З 1 червня військовозобов’язаних чекають важливі зміни: що треба знати Небінарна особа у Києві "накачує" маленьких дівчаток наркотиками і ґвалтує їх: "Ї****сь до мене і після мене"
Показати ще

У водоканалі зазначили, що боржники мають лише місяць після отримання попередження, щоб повністю погасити існуючу заборгованість. Якщо у встановлений термін споживач не відреагує, водопостачання буде зупинено.

У підприємстві також нагадали, що люди, які опинилися у скрутному фінансовому становищі, можуть звернутися для укладення договору про реструктуризацію, щоб розбити борг на частини та поступово його виплачувати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Водоканал" просить не пити киян воду з-під крана: чому і скільки діє заборона.

Також наш портал інформував, нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, підвищення тарифів і залучення колекторів: водоканальники анонсували "сюрпризи".