Українці можуть отримати подарунки у вигляді додаткових хвилин, гігабайтів інтернету чи знижок від мобільного оператора "Київстар". Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

"Київстар" дав абонентам змогу заощадити на послугах мобільного зв'язку, отримавши додаткові "плюшки" до свого тарифу. Найцікавіше, що нарахування подарунків відбуватиметься у формі гри.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Так, абоненти можуть взяти участь у грі "Оце від серця", виконуючи різні завдання, за які нараховуватимуться бали. Набравши 100 балів, їх можна гарантовано обміняти на додаткові хвилини, гігабайти інтернету або отримати знижку на оплату пакета послуг.

Зазначається, що випробувати успіх можна навіть якщо не вдалося набрати стільки балів, але в такому разі подарунок не гарантується.

Популярні новини зараз
Травневі платіжки за світло будуть із "сюрпризом": кому доведеться заплатити більше Заповіт чи дарування: як правильно передати нерухомість дітям Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном
Показати ще

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Зверніть увагу, що гра доступна тільки для абонентів передплаченого зв'язку. Зібравши 100 балів, ви автоматично отримаєте призи. А з меншою кількістю — якщо пощастить", - пояснив мобільний оператор.

Варто зазначити, що в рамках гри можна отримати безкоштовний доступ до "Київстар ТБ", роутери та інші цінні подарунки. Крім того, абоненти можуть ділитися отриманими призами з рідними чи друзями, надіславши їх на інший номер.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма.

Також наш портал інформував, гроші списують, а за що – незрозуміло: абоненти "Київстар" не дораховують своїх кревних.

Крім того, ми писали, всього 30-60 грн на місяць: Vodafone розповів, як залишатися на зв'язку за "копійки".