Відомий український хореограф Влад Яма натякнув на повернення до рідної країни. Танцівник заінтригував своїх фоловерів однією фотографією, на якій написав, що він повернувся, проте, жодної інформації він поки не надав.

Відповідну фотографію Влад Яма оприлюднив на своїй офіційній сторінці в Instagram.

На початку повномасштабного вторгнення український хореограф разом зі своєю сім’єю раптово втік з рідної країни. За весь цей час Влад Яма жодного разу не повертався до України, а лише ділиться різними дописами з-за кордону.

Влад Яма. Фото: Instagram
Влад Яма. Фото: Instagram

Відомо, що нещодавно він перебував у США, проте, цього разу він вирішив заінтригувати своїх підписників однією фотографією. На знімку Влад Яма показав себе на капоті автомобілю, закривши ногою номерні знаки.

Популярні новини зараз
"Швидко, без додаткових візитів до ТЦК": на порталі "Дія" незабаром з'явиться корисна послуга Нові тарифи на електрику зроблять тролейбуси розкішшю: як зміняться ціни на проїзд Заповіт чи дарування: як правильно передати нерухомість дітям Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування
Показати ще

Але, якщо придивитися, можна побачити на машині напис "Поліція", що свідчить про те, що йдеться про повернення хореографа до України. Однак, нічого, крім цієї фотографії, український танцівник не розповів, тому поки невідомо, куди саме повернувся Влад Яма.

Stories хореографа Влада Ями. Фото: скриншот з Instagram
Stories хореографа Влада Ями. Фото: скриншот з Instagram

Українцям залишається лише здогадуватися, чи повернувся Влад Яма насправді до рідної країни за весь час повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, що український телеведучий і актор Андрій Бєдняков вирішив потролили хореографа Влада Яму, який поїхав до США на початку війни.

Як повідомляли раніше, танцівник Влад Яма розгнівав українців фотографією у день страшної трагедії.

Як писав "Знай" раніше, український хореограф Влад Яма показав себе в одному з готелів Мексики під час війни.