«Ця війна забирає кращих»: На фронті загинув випускник університету на Рівненщині

Вічна і світла пам’ять Герою!

Війна з російськими окупантами забрала життя випускника Національного університету «Острозька академія» Андрія Крука. Герой навчався на спеціальності «Релігієзнавство», йдеться на сторінці університету у Facebook.

Воїн із селища Цумань, що на межі Волинської та Рівненської областей.

На сторінці Захисника у соцмережі пишуть:

  • Ця війна забирає кращих. Особливо коли дивишся на те що репост людина зробила три дні назад. Три дні назад він був ще живий. Навіть знавши людину недовго бо працювали пару тижнів на одній роботі запамʼятався з почуттям гумору , максимально спокійним і врівноваженим. Як же багато ось таких сторінок в фейсбуці є, де сторінка ще жива, а людини вже нема...
  • Ти став нам таким рідним, своїм, як наче все життя з нами прожив... Яка важка втрата, нам досі не віриться, що тебе вже немає.....Ти назавжди лишишся в наших серцях ....ти добра, прекрасна чуйна людина, мама виховала гідного сина та Героя України !!!!
  • Брате, ти пішов віддавши все своїй України а саме життя і цим країна тобі має завдячувати ще дуже дуже багато років. Казав мені, що я мушу тут бути хто як не я. Ти не дивився на інших, а тихенько робив свою справу і своїм плечем прикрив багатьох у цьому житті свою сімью, свою країну і своїх побратимів, був патріотом який з перших днів війни взявши зброю пішов захищати свою землю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень