Євробачення - це не просто пісенний конкурс, а й платформа для різноманітних скандалів. Щороку це шоу вражає своїм масштабом, цікавими новинами, яскравими виступами учасників і частими конфліктами.

Цього року глядачі стали свідками дискваліфікації Нідерландів у фіналі та масштабного мітингу проти участі Ізраїлю. Окремо варто згадати романтичні історії між учасниками. Часто на Євробаченні виникають симпатії, пристрасть і навіть романи.

У 2024 році норвезький дует Маркус і Мартінус представляли Швецію з піснею "Unforgettable" після перемоги на Melodifestivalen (аналог нашого Нацвідбору). Їх виступ сподобався багатьом глядачам.

Співачки Jerry Heil та Alyona Alyona активно знайомилися з іншими учасниками конкурсу. Особливо Jerry Heil зблизилася з Маркусом. Вони часто проводили час разом за кулісами, обіймалися, танцювали і навіть давали спільні інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Тєлєк - 5 годин на день, чайник - година на тиждень: ліміти для українців, щоб залишився старий тариф на світло Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу З 1 червня військовозобов’язаних чекають важливі зміни: що треба знати З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще

Це не залишило байдужими українських фанів. Одна з інсайдерок, відома як "Гувернантка", поділилася пікантними подробицями у своєму телеграм-каналі:

[quote author=""]"Ой миленькие, сейчас тусуемся с нашими девушками на Евровидении. Здесь такие страсти, что стыдно все рассказывать. Даже не хочу говорить о клубничке у Джерри Хейл прямо в гримерке" - рассказывает гувернантка в своем телеграмм канале. /quote]

Кажуть, що Jerry Heil вирішила насолоджуватися молодістю без обмежень. Це чудова новина, адже молодість буває лише раз.

Нагадаємо, Jerry Heil повернулася з США в обійми Анни Трінчер і Ірини Білик: "Примазалася, подруга"

Вам буде цікаво дізнатися Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як козаки гуманітарку везли під хіт Сердючки і Jerry Heil: згадали і Кіма, і Арестовича