До мобільного оператора Vodafone звернулися із проблемою, що виникає щоразу після поповнення рахунку.

Абонент Vodafone поскаржився, що йому доводиться платити щодня тариф 15 грн після того, як він поповнює рахунок на 4 тижні.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Як мені поповнити тариф, щоб сплатити тільки пакет на місяць, а не платити ще за смердючий денний тариф? Чи це зроблено спеціально, щоб обдерти до останнього? Я не бажаю вашої послуги за 15 грн, чи можна її відключити і не нав'язувати мені? - запитав користувач.

Як виявилося, у мобільного оператора все не так просто, і для того, щоб кошти потрапили на рахунок, слід зателефонувати, набравши певний набір цифр і знаків. Про це розповіли у прес-службі оператора, а також підтвердили інші користувачі.

Популярні новини зараз
Тєлєк - 5 годин на день, чайник - година на тиждень: ліміти для українців, щоб залишився старий тариф на світло Червень - останній термін: хто з пенсіонерів має встигнути оформити 3250 грн "бонусів" Заповіт чи дарування: як правильно передати нерухомість дітям Українцям нагадали важливе правило: забудете – заплатите більше
Показати ще

Плата за місячний пакет послуг знімається автоматично. Це відбувається рівно через місяць від дати, коли пакет було підключено минулого місяця (з 00:00 до 8:00) або через 4 тижні.

Якщо на рахунку недостатньо коштів на оплату пакета послуг на місяць, то автоматично відбувається перехід на денний тариф, в якому є обов'язковий платіж незалежно від користування. Надалі кожен день з 00:00 до 8:00 система перевірятиме стан вашого рахунку і, як тільки там буде достатня сума, автоматично підключиться пакет послуг на місяць. Або ви можете це зробити самостійно – за допомогою комбінації *101*444#.

Ці умови не є нововведеннями, і існують з моменту створення тарифів у всіх операторів, зазначили у Vodafone.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Таку ж інформацію надав старіший абонент мобільного оператора.

[quote author=" - порадили українці."]Після поповнення потрібно набрати *101*444# та виклик. Оплачується майже відразу і дочекатися смс про підключення тарифу і лише користуватися.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, що Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Раніше ми повідомляли, що гроші списують, а за що незрозуміло: абоненти "Київстар" не дораховуються своїх кревних.