• Головна
  • Військовозобов’язаних чекає штрих-код: що він означає
16:34, 18 травня

Військовозобов’язаних чекає штрих-код: що він означає

Військовозобов’язаних чекає штрих-код: що він означає

Військовозобов’язаним тепер вклеюють у військово-обліковий документ штрих-код (VIN-код), що фактично є ідентифікаційним кодом, який Реєстр військовозобов’язаних Оберіг автоматично присвоює військовозобов’язаному. Він свідчить, що людина виконала вимоги закону про мобілізацію та оновила дані у ТЦК, повідомляє профільне видання Судово-юридична газета.

В разі, якщо такого штрих-коду у військовому квитку чи іншому військово-обліковому документі нема, це означатиме, що певна людина не оновлювала даних в ТЦК. 

У Генштабі вже повідомляли, що працівники ТЦК мають змогу підключитися до Реєстру або в телефонному режимі з’ясувати з оператором Реєстру щодо оновлення даних громадянина. Оператор з’ясує і розповість усю інформацію про громадянина.

Нині опрацьовується нормативно-правова база, за якою будуть видавати єдиний документ для військовозобов'язаного за єдиною формою.

З набранням чинності нової постанови Кабміну громадянам, у яких немає військово-облікового документу, видаватиметься документ нового зразка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#штрих-код #військовий квиток #мобілізації
ТОП новини
"Вражає і дітей, і дорослих": в Україні зафіксували невідому інфекцію, медики назвали ймовірний діагноз
"В Україні фіксують випадки жахливої хвороби, викликає інвалідність у наймолодших": кількість хворих зростає невпинно
"25 000 грн зарплати на місяць": пенсіонерів кличуть працювати, з'явилася чудова робота із вигідними умовами
"Колосальна негода пре в ці області, потужна гроза хлине на цей регіон": де чекати на мороз у -2 градуси, а де буде +31?
Оголошення
live comments feed...