Чотири знаки Зодіаку, які не можуть жити без екстриму

хто вони?

Астрологи визначили знаки Зодіаку, під якими народжуються люди, які схильні підносити свої емоції та відчуттів на вищому рівні. Намагаючись викликати адреналін та випробувати свої нерви.

Овен

Цим людям потрібен адреналін, щоб відчувати смак повного життя. Їхнє прагнення до перемоги знищує страх і обережність, а впертість не дає відпустити ситуацію. Без екстриму вони відчувають нудьгу й монотонність, вважаючи себе найсміливішими та найкмітливішими.

Близнюки

Представників цього знаку тягне до нових вражень та небезпечних пригод. Вони обожнюють екстремальні види спорту не тільки для того, щоб випробувати себе, але й для того, щоб насолодитися новими враженнями. Їхній швидкий розум допомагає блискавично приймати рішення в небезпечних ситуаціях.

Діва

Ці люди - фанатики, які люблять занурюватися в екстремальність. Вони шукають визнання і готові ризикувати, щоб довести свою винятковість. Завдяки відмінній фізичній формі вони здатні на багато, включаючи екстремальні випробування життям.

Стрілець

Люди цього знаку мають вроджене прагнення до пригод і великих вражень. Вони не тільки шукають яскравих емоцій, але й прагнуть досягти визнання. Сміливість і відвага ведуть їх до екстремальних вчинків, вони можуть наважитись на самотніх подорожі або випробування, які перевершують їхні фізичні межі.

Джерело: apostrophe.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень